Протести срещу по-строгите мерки в няколко града на страната. В

...
Протести срещу по-строгите мерки в няколко града на страната. В
Коментари Харесай

Срещу мерките: Протест на собственици на заведения, магазини и фитнес инструктори

Протести против по-строгите ограничения в няколко града на страната. В Плевен и Благоевград недоволството събра десетки.

Като наематели в мола от през днешния ден във фризьорски салон не могат да работят с клиенти. Казват, че до тях не доближават и помощи.

Снимка: bTV
" Търпим още веднъж финансови загуби, както за нас, по този начин и за чиновниците. Щом има заповед за затваряне на мола и ние да не работим, би трябвало до тази заповед да има и друга заповед за обезщетенията “, счита Ива Маринова, притежател на фризьорски салон, Плевен.

" В момента ние не получаваме наеми, само че сме работещ обект - поддържаме защита, поддържаме непорочност, поддържаме топлота “, сподели Владислав Монов, шеф на мол в Плевен.

Недоволството изкара хората и на улицата.

Снимка: bTV
С торта протестиращите желаеха разговор.

" Просто желая да го попитам ние какво да създадем с тази продукция. Да види в действителност ние какво сме принудени да изхвърлим “, разяснява Огнян Георгиев, притежател на заведение, Плевен.
Снимка: bTV
" Държавните занимални работят в учебните заведения, там, знаем всички, на повърхност от 15 квадрата има по 5-30 деца. И става по този начин, че ние с децата можем да отидем на ресторант сега, само че не можем да отидем в нашата школа да учим ", сподели Преслав Гайдарски, представител на частна детска занималня – Плевен.

" От национално равнище трансферираха топката на локално равнище, с цел да могат да си измият малко ръцете “, счита Иван Иванов.

От здравната ревизия в Плевен дадоха обещание да премислят периода на ограниченията.

А неодобрение имаше и в Благоевград.

От регионалната администрация оповестиха, че здравето е приоритет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР