Протест в Младост 1 заради строеж на паркинг. Причината –

...
Протест в Младост 1 заради строеж на паркинг. Причината –
Коментари Харесай

Протест в Младост 1 - заради намерение за строеж на паркинг

Протест в " Младост 1 " поради градеж на паркинг. Причината – паркингът ще се строи към магазин на огромна комерсиална верига.
Пред камерата на Нова телевизия протестиращите споделиха, че от компанията, извършваща ремонта към магазина, са залепили бележки по колите, че ще се прави ремонтна активност. Впоследствие хората схващат, че става въпрос за паркинг, на който да се паркират камионите със стока за магазина. Хората са безапелационни, че паркингът е противозаконен и че строителят бил признал това, тъй като още няма координиране.
Друг от протестиращите съобщи, че постройката на магазина е пусната в употреба в нарушаване на отстоянията. Ние желаеме рампата да се реалокира откъм основния бул., с цел да не се будим всеки ден в 3:00 часа сутринта и да се запазят зелените площи, добави той. И уточни, че в случай че паркингът бъде издигнат, няма да останат и тротоарите по улицата.
От общината споделят, че са получили увещание от вложителя, че няма да се строи паркинг, само че хората не имат вяра и са подготвени за митинги.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР