Протест срещу корупцията, с която се отъждествява Бойко Борисов, посрещна

...
Протест срещу корупцията, с която се отъждествява Бойко Борисов, посрещна
Коментари Харесай

Протест срещу корупцията посрещна Борисов в Брюксел

Протест против корупцията, с която се отъждествява Бойко Борисов, посрещна нашия министър председател в Брюксел, където дойде за присъединяване в изключителното съвещание на Европейския съвет на 1 и 2 октомври, оповестява.

Българи в Белгия насочиха обръщение към евролидерите да застанат на страната на върховенството на закона. На плакатите им присъстваше Борисов, како притежател на корупция.

Протестите на българи в Белгия ще продължат и тази неделя, 4 октомври, пред Европейската комисия, когато ще се организира постоянният им митинг.

Борисов е в Брюксел, с цел да взе участие в полемиките за външните връзки, по-специално тези с Турция, както и ситуацията в Източното Средиземноморие. Очаква се водачите да прегледат и връзките с Китай, обстановката в Беларус и случая с отравянето на Алексей Навални.

Премиерът благодари на Европейска комисия за отчета за върховенството на закона в страните членки. Той счита, че отчетът е справедлив и регистрира постигнатото от държавното управление. Борисов благодари и за рекомендациите, които дава Европейска комисия, като съобщи, че страната ни работи ще се стреми да спазим рекомендациите, дадени от Венецианската комисия.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР