Протест пред съдебната палата в Пловдив след решение на съда

...
Протест пред съдебната палата в Пловдив след решение на съда
Коментари Харесай

Протест в Пловдив заради паричната гаранция на мъжа, убил трима в катастрофа навръх Великден

Протест пред правосъдната палата в Пловдив след решение на съда непрекъснатата мярка „ задържане под стража “ да се размени с 20 хиляди лв. гаранция за мъжа, умъртвил трима при злополука точно на Великден.

Снимка: Емил Кацаров

Майката на един от починалите се опита да пробие през защитата, с цел да влезе в кабинета на съдиите. Синът й е пътувал в джипа на Иво Даскалов, заяви кореспондентът на bTV в района.

Даскалов предприе неразрешено изпреварване с автомобила си на Околовръстния път край Пловдив и умъртви трима точно на Великден. Заплашва го присъда сред 3 и 15 години затвор.

Мъжът има чисто престъпно досие, само че нарушава Закона за придвижване по пътищата не за първи път.

Според близки на починалите положението на Иво Даскалов не е толкоз тежко и има действителна заплаха той да се укрие. Не по този начин, обаче, мисли съдът, въпреки определението да е подписано с изключително мнение от един от съдиите.

Един от починалите в злополуката е 43-годишният Николай Иванов. Той е някогашен служител на реда и татко на 9-годишно дете. Пред bTV някогашната му брачна половинка Наталия Ангелова съобщи, че желае правдивост.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР