Проституцията у нас е като онази работа на комара –

...
Проституцията у нас е като онази работа на комара –
Коментари Харесай

Проститутките във Варна по време на пандемия: от 80 до 150 на час 


Проституцията у нас е като онази работа на комара – всички знаят, че я има, само че никой не я е виждал. Властта се прави, че не я вижда – платената обич сякаш е неразрешена, само че всички знаят, че я има и процъфтява в обществена конспиративност. В интернет има хиляди разгласи на проститутки, които от Министерство на вътрешните работи не виждат, само че на 6-7 месеца един път в бюлетините на полицията се появява известие, че е арестувана 1 /една/ жрица на любовта. Следва разумния извод: щом Министерство на вътрешните работи спи и не поставя старания против проституцията – има основателна причина. Става дума за съществени стопански ползи, които полицията не желае да наруши.

Всъщност проституцията в България от дълго време трябваше да е легализирана, както е във всички бели страни. Но някой има интерес тя да съществува в обществена конспиративност и за 30 години, нито едно държавно управление не посегна на тези ползи. Според специалисти приходите от проституция у нас за една година са към 500 млн. лева Във Варна цените на жриците на любовта стартират от 80 лева за час и доближават до 150 лева При междинна работна заплата в морската столица към 1400 лева – цената на платената обич не е ниска. Но явно търсене има, тъй като макар пандемията, внезапното повишение на цените на стоките и високите сметки – цената на проститутките не пада. Което значи, че българският мъж не е закъсал толкоз, щом може да си разреши платена обич. Явно нашенецът не се опасява и от Ковид-19 щом е податлив да прави обич с дами, които поддържат връзка със стотици мъже.

В Италия проститутката Джесика показа пред Република: „ Спазвам прецизно всички ограничения против ковид и даже клиентите ми са с защитни маски, до момента в който вършим секс! “ Как е у нас?

Дали родните проститутки и клиентите им носят маски или я карат на юнашко доверие? Някои от девойките пишат в обявите си, че не работят с роми и хора с неприятна хигиена, само че за защитни маски не се загатва нищо.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР