Простирам със слънчеви очила, защото имам алергия от слънце. И

...
Простирам със слънчеви очила, защото имам алергия от слънце. И
Коментари Харесай

Жената на Звезди от Ахат простира само с тъмни очила

" Простирам със слънчеви очила, тъй като имам алергия от слънце. И като отивам на море, непрекъснато съм с пижама и балсами по лицето като някаква мумия ". Това сподели дамата на Звезди от Ахат - властната директорка на детска градина от сериала на бТВ " Татковци ", Силвия Драгиева, разбра HotArena.

Актрисата през смях споделя, че по време на фотосите на сериала са пили същинско шампанско, не реплика. " И се бяхме напили, едвам се прибрах ", смее се Силвия. 40-годишната актриса не обича да напуща страната, тъй като има боязън от похищение. " Тази година обаче мисля да създадем странствуване до Трансилвания, нека се реализира ", смее се втората жена на Звезди от Ахат.

Като най-запомняща се преживелица в живота си тя дефинира пререканията си с професор Стефан Данаилов. " Когато кандидатсвах за неговия клас в НАТФИЗ, той изиска да изиграя жена, която е посетила неприятен ресторант и да си показва, че по-късно съм получила домашни проблеми. Казах, че не желая по този метод да показва облика, а да го сменя - да съм посетила прекрасен ресторант и да съм супер удовлетворена, а не вървя до санитарния възел през три минути. Той побесня и по този начин и не ме одобри в класа си. След това учих в колежа " Любен Гройс ", споделя Силвия, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР