Прословутите червени линии не се базират толкова върху принципи, колкото

...
Прословутите червени линии не се базират толкова върху принципи, колкото
Коментари Харесай

Поетът Бойко Ламбовски за изборите: Страх ме е, че ще се повтори сценарият от последните години

„ Прословутите червени линии не се базират толкоз върху правила, колкото върху злост сред политическите управления на тези партии. Това съгласно мен е нездравословно и ще изиграе неприятна смешка, в случай че се продължи в този дух “, уточни той пред БНР.

„ Когато обявяваш авансово, че си срещу и никога няма да търсиш взаимоотношения с някои партии, в действителност не атакуваш непосредствено тези водачи, а в главите на елементарния гласоподавател звучи, че никога няма да потърсиш мост към гласоподавателя им “, изясни той.

Според него ще завоюват тези политически сили, които си оставят опция за по-широки маневри. Ламбовски е на мнение, че елементарният гласоподавател не се задълбочава в политическите стратегии, които „ играят с няколко съществени постулата “ - геополитическа ориентировка, благоприятни условия за лавиране с налозите.

„ Един от моите страхове е, че репутацията на нашата политическа класа е на ниско равнище сега и хората са по някакъв метод обезверени в представителството на техните ползи на високо политическо равнище… Загубата на религия в политическото посланичество е в известна степен отражение на загубата на религия, че можем да се оправим добре с проблемите си, разчитайки на нашите лични сили “, счита поетът.

Палитрата за избор е задоволително необятна на сегашния избор, уверен е той. Ламбовски моли „ в бъдещо съдружно държавно управление, по опция да бъде избегнато това парцелиране на партиен принцип, тъй като то също разрушава държавността “, сподели още Ламбовски.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР