Проследих случая до известна степен, не изцяло. Самият начин на

...
Проследих случая до известна степен, не изцяло. Самият начин на
Коментари Харесай

Криминален психолог за убийството на Пейо: Тази тъща явно е отровна! Произвела е нещо като нея

Проследих случая до известна степен, не напълно. Самият метод на гибелта емного интерес. Иначе и преди съм казвал, че когато се заприказва за домашно принуждение, всеки засяга това да е от мъжа към дамата, а в не малко случаи се случва тъкмо противоположното.
Това съобщи престъпният психолог Тодор Тодоров по отношение на убийството на Пейо Пеев, който бе удушен и разпален. Заподозрени за действието са половинката му Габриела, от която той има дете и тъща му Красимира Трифонова.
Експертът бе посетител в подкаст, воден от ексрепортерът на „ Господари на ефира “ – Дани Йорданов.
„ Това се случва все по-често “, заключи той.
Много постоянно при разнообразни типове закононарушения опожаряването на автомобила е обвързано с това да се заличат следите. Това сочи предумишленост на действието и опит за илюзия на следствието. Това значи, че има предварителна подготовка “, сподели Тодоров.
„ По-интересното е методът на причиняване на гибелта. Когато дами убиват мъже и то в изискванията на домашно принуждение, дамата няма физическото чувство за себе си, че е по-силна от мъжа и може да надделее в пряк конфликт “, посочи психологът.
По думите му множеството пъти при такива случаи гибелта е породена, до момента в който мъжът спи или пък е под въздействието на опиати.
„ Това, че е удушен демонстрира, че индивидът, който го е направил, възприема себе си като по-силният и преобладаващ. Да, най-вероятно е получила помощ от щерка си под някаква форма, само че самият факт, че го е направила, това е било и много изненадващо за самата жертва “, счита Тодоров.
„ Ако си седиш на седалка в колата и някой опита да те удуши, това с ръка е доста мъчно, защото имайки поради, че въпреки всичко има облегалка, по-трудно може да се реализира такова ликвидиране. В Италия употребяват гарота – особено въженце, с което контролираш жертвата. Вероятно е дамата, която е направила удушаването, да е имала нещо сходно на това – може да е сезал или друго въженце, което ще устои на сериозен напън и няма да се скъса. Може да е даже връв. Това е забавното “, безапелационен е специалистът.
„ Не съм виждал тази жена – тъщата. Тя обаче очевидно е човек с много преобладаващ темперамент и нужда от това тя да дефинира какво да се случва в една обстановка и да има предпочитание за надзор. Това е причина за влошени връзки “, съобщи Тодоров.
Няма значение, че тъщата е дипломатически представител. Когато хора отпътуват на такива задачи, не съм сигурен, че някой се ангажира с тяхното психологично положение. Дори и да имаш някакви акцентуации, в случай че не са в прорез с условието на длъжността, няма проблем “, сподели той.
„ Тази тъща очевидно е отровна. Не знам какво се е случило с бащата на другото арестувано лице, само че си проличава по какъв начин един модел на държание се ползва още веднъж и още веднъж, тъй като хората най-лесно се учим, като подражаваме. Тази майка си е произвела нещо като нея “, счита Тодоров.
„ Тази жена най-вероятно желае да управлява всичко, което прави. Доколкото знам, като при нея пристигна човек, който е по-добър от нея, тя пуска десетки недоволства, с цел да го в профил. Това демонстрира модел на държание “, безапелационен е психологът.
Според него тя има прочувствени проблеми. „ Характерните й особености са доста тежки, с цел да се стигне дотук – тя да отстрани физически шурей си – бащата на внучето си, демонстрира, че тя не може да регистрира какво предизвиква на всички останали, най-малкото на внучето и на нея не й пука за това. На нея й пука да се случва единствено това, което тя желае “, счита той.
„ Смятам, че роднините на причинителите в тия случаи нямат морално право децата да бъдат при тях. Не знам за какво законодателят не взима ограничения в това отношение. Ако биологичният татко на второто дете е различен човек, добре че нямаме два натрупа сега. Тези черни вдовици – нали има подобен тип паяк, който след съвкупление убива мъжкия и го изяжда. Та, те най-вероятно щяха да си решат казуса и с другия мъж по някакъв подобен метод “, добави специалистът.
Щерката е женена от един човек и живее с него, забременява от различен и взема решение да се омъжи за първия. Това е необичайно. Това демонстрира, че жертвата е необятно скроен човек, с цел да е окей да гледа непознато дете. Дете елементарно се прави, мъчно се гледа. Жертвата е поела ангажимент да се грижи за тези деца “, установи Тодоров.
„ Душенето е трудно ликвидиране за жертвата. За да умреш при душене, би трябвало да ти се чупи подезичната кост. Това би трябвало да се вземе под внимание от съда “, счита психологът.
Според него с цел да бъде тъщата по време на диалога сред Пейо и Гергана, то значи е възнамерявала всичко. „ Нейното наличие е предумишлено за да извърши убийството “, акцентира той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР