Пророчество на българската пророчица Ванга, било направено преди десетилетия, в

...
Пророчество на българската пророчица Ванга, било направено преди десетилетия, в
Коментари Харесай

Стана известно пророчеството на Ванга за коронавируса

Пророчество на българската пророчица Ванга, било направено преди десетилетия, в наши видя бял свят. Журналистът Сергей Кастарной от Русия бил другар на святата жена и разгласява информация в изданието „ Вечерная Москва “, че Ванга е предрекла появяването на ковид. Според предсказанието, ще пристигна жестока болест, която ще погуби живота на милиони хора по света, написа „ България през днешния ден “.

Ясновидката от Петрич е направила страшното предсказване преди десетилетия. Тя е декларирала, че във високосна година ще се появи страшна зараза. Според думите й, хората ще умират по улиците без забележима причина.

Руски специалисти свързват страховитите й прогнози с ковид, който се появи тъкмо при започване на годината. Единственото, което Ванга не е познала в предсказанието си е, че болестта ще тръгне от Африка.

Пророчицата е предсказала с акуратност и какво ще се случи след експлоадиране на епидемията. Според нея, ще мине най-малко година, до момента в който бъде основана ваксина против вируса. Факт е, че здравните специалисти също показаха подобен период за основаване на ваксина.

В пророчеството си Ванга е декларирала, че не става въпрос за нова болест, а за остаряло заболяване. Учените припомнят, че съществуват 40 типа ковид. Той е установен за пръв път през 1965 година. През 2002-2003 година имаше огнища на ТОРС – болест, която също е част от фамилията на коронавирусите, написа „ България през днешния ден “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР