Пророчествата на Баба Ванга се цитират системно и както става

...
Пророчествата на Баба Ванга се цитират системно и както става
Коментари Харесай

IBT: Ванга с 5 страховити пророчества за 2020 г. ВИДЕО

Пророчествата на Баба Ванга се цитират редовно и както излиза наяве, с тях се преценяват и по света. Българската пророчица е предрекла атентатите на 11-ти септември в Съединени американски щати, както и гибелта на принцеса Даяна, възхода на "Ислямска страна ", цунамито, поразило АЕЦ "Фукушима " в Япония, "Брекзит ", а също и избирането на Барак Обама, написа "Интернешънъл бизнес таймс " (International Business Times) от медийната група Ай Би Ти.

До гибелта си през август 1966-та, когато е на 85 години, Ванга пророкува значими събития чак до до 5079-ма - годината, когато съгласно пророчицата светът ще свърши.

А ето какво е планувала Ванга за идващата 2020-та година.

Тя предрекла, че Европа ще бъде цел на "нашествие на мюсюлмански екстремисти " и че континентът ще бъде изправен пред химически офанзиви от тях. Всъщност и Нострадамус е писал за евентуално потребление на химическо оръжие против европейците.

Според IBT Ванга е планувала още, че Пакистан, Китай, Япония и Аляска ще бъдат ударени от огромно цунами и 400 души ще загинат след земетресение с магнитуд 7,5 в Азия.

Според друго нейно предсказване светът ще пострада от голям брой катаклизми и бедствия. "Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат сложни времена. Хората ще бъдат разграничени от вярата си ", споделила тя, само че без да прецизира годината.

Едно от пророчествата на българската пророчица гласяло, че през 2020-та в Русия ще бъде осъществен опит за нападение против съветския президент Владимир Путин. Атентатът ще е дело на вътрешен човек.



В Съединени американски щати пък президентът Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, която ще го остави ням и той ще страда от мозъчно увреждане.

Скоро след излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз, Европа пък ще бъде изумена от огромна икономическа рецесия.



До 2023 година човечеството ще претърпи големи промени, тъй като орбитата на Земята ще се промени. Освен това ще бъде изработен първи контакт с извънземни, които ще разкрият по какъв начин се е развил животът на нашата планета.

Според тиражирани информации баба Ванга е планувала също и че до 2100 година хората ще могат да основат изкуствено слънце като източник на сила.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР