Пропускането на чужди граждани на влизане в Гърция през граничния

...
Пропускането на чужди граждани на влизане в Гърция през граничния
Коментари Харесай

Затвориха ГКПП Златоград

Пропускането на непознати жители на влизане в Гърция през граничния пункт " Златоград " е краткотрайно прекратено поради стерилизация в обитаеми места в област Ксанти, съобщи bTV. На останалите ГКПП-та за влизане се пропущат единствено чужденци, които живеят или работят в Гърция. Те обаче би трябвало да удостоверят това с формален документ на гръцки език.

Ограничението не се отнася за водачи на камиони. Трафикът на товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Илинден " е естествен.

От през вчерашния ден Националният щаб на Гърция наложи цялостна карантина на oбщина Мики, която граничи с oбщина Златоград. Гръцките медии оповестяват, че едно от най-опасните места за разгръщане на епидемията са селата в община Мики, където са се върнали над 1000 души " от рискови страни ", само че не са били сложени под карантина. В едно от селата е регистриран и смъртен случай от ковид. Регионът се охранява от гръцките полицейски служби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР