Промяната в логото или характерните цветове, и елементи е сериозна

...
Промяната в логото или характерните цветове, и елементи е сериозна
Коментари Харесай

Когато един швейцарски шоколад не е достатъчно швейцарски

Промяната в логото или присъщите цветове, и детайли е сериозна крачка за всяка марка. Особено в случай че е разпознаваема главно поради тях. Като Toblerone - триъгълният шоколад в жълта опаковка с планина върху нея.
 Nokia и новото лого на компанията
Ново начало за Nokia

Нужна смяна

Скоро обаче планината ще изчезне поради грандиозна крачка, която компанията-притежател подхваща. Mondelez ще махнат облика на Матерхорн - високият 4478 м връх, който е на опаковката.

Причината е, че производството на шоколада се мести от Швейцария, където се намира Матерхорн, в Словакия. А с цел да ползваш надпис " швейцарски " или " създаден в Швейцария " на продукта си, би трябвало да отговаряш на избрани правила, пишат Военновъздушни сили.
 Снимка 609182

Национални знаци на страната е неразрешено да бъдат употребени върху артикули, в чието произвеждане не е употребено мляко от Швейцария. Другите сурови първични материали би трябвало да са най-малко 80 % от швейцарски генезис.
 Снимка 609183

Toblerone - шоколадът, който се прави напълно от швейцарско мляко, е основан в столицата на страната Берн през 1908 година Чак през 70-те години на предишния век силуетът на Матерхорн и мечката, знак на Берн, са включени върху опаковката му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР