Промяна на движението в София заради тазвечерния новогодишен концерт на

...
Промяна на движението в София заради тазвечерния новогодишен концерт на
Коментари Харесай

Промени в движението в София заради новогодишния концерт


Промяна на придвижването в София поради тазвечерния новогодишен концерт на площад „ Княз Александър Батенберг”. Затворени за престой и придвижване на коли остават самият площад и улица „ Дякон Игнатий”.

От 14:00 ч. през днешния ден до 06:00 часа сутринта на 1-ви януари краткотрайно се не разрешава влизането на коли по бул. „ Цар Освободител” и каретата от улици към него. На площада ще има контролно-пропускателни пунктове и няма да се позволяват лица с оръжие, в нетрезво положение и носещи пиротехника.

30 000 души излязоха предходната година на площада, с цел да посрещнат настъпването на Новата година.

В новогодишната нощ ще се движат столичното метро и част от наземния превоз. Автобусните линии обаче ще се движат по изменени направления.

Линия 1 в посока „ Младост” ще се движи от бул. „ Тодор Александров” по бул. „ Княз Александър Дондуков” и по бул. „ Цар Освободител”.

За линия 2 в посока „ Студентски град” се закрият спирките – „ Площад Княз Александър I” ул. „ Париж " и ул. „ 6-ти септември ".

Линия 3 след кръстовището с бул. „ Васил Левски” ще се движи напряко по маршрута до автостанция „ Изток”.

За нощна линия 4 в посока ж.к. „ Дружба 2” ще се движи от бул. „ Тодор Александров” по бул. „ Княз Александър I”, „ Дондуков” и бул. „ Васил Левски ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР