Начело на държавата трябва да стоят политици с достатъчно голям

...
Начело на държавата трябва да стоят политици с достатъчно голям
Коментари Харесай

БСП-Бургас: Нужно е да се стимулира българското производство

Начело на страната би трябвало да стоят политици с задоволително огромен професионален и житейски опит, които почтено да отстояват публичния интерес, безапелационни са социалистите

Последните девет месеца бяха безусловно изгубени за българския парламент и изобщо за България. Казвам ви го като човек, който беше вътре в тази неразбория. Занимавахме се или с Украйна или с енергетика ", това показа с присъстващите на среща-разговор в бургаското село Братово лидерът на листата на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " за Втори многомандатени изборен регион - Бургас инж. Петър Кънев. Той изброи какъв брой доста са неправилните стъпки, които ръководещите са създали в последно време и изясни с какво в резултат на тях е ощетена страната, като даде съответни образци. Инж. Петър Кънев още веднъж акцентира, че слоганът на акцията на социалистите " Достойна България в мирна Европа " ясно демонстрира какви са задачите и стремежите на Българска социалистическа партия за бъдещото развиване на България, а и на Европа.Той посочи, че отпред на страната би трябвало да стоят политици с задоволително огромен професионален и житейски опит, които почтено да отстояват публичния интерес.

" Държим Българска социалистическа партия да има един добър триумф и да бъдем фактор, който да не може да бъде заобиколен ", беше безапелационен лидерът на листата на обединението в Бургас. Той благодари на присъстващите за демонстрираното доверие, прикани за интензивност в изборния ден и за поддръжка с бюлетина номер 24.

Тодор Байчев, който е на второ място в листата разяснява, че измежду главните цели на партията още веднъж са заложени обществени въпроси и проблеми.

" Нужно е болничните заведения да престанат да бъдат търговски сдружения ", съобщи той, като показа, че има директни персонални усещания от неприятните последствия, до които сегашната нормативна уредба води. Той още веднъж засегна и тематиката за образованието, като акцентира, че би трябвало да се върнем към неговата остаряла форма, включваща систематизиране по райони на приключилите в страната експерти. Байчев даде образци за това по какъв начин тази система работи сполучливо в други страни. Като специалист в областта на земеделеието, той засегна и въпроси, свързани с усповията за работа, които страната обезпечава на земеделците. Байчев напомни, че в бургаски район са едни от най-големите производители на някои плодове и зеленчуци, само че те са възпрепятствани да продават своята продукция в морския град и по Черноморието и са принудени да търсят пазари другаде, изместени от съперници от чужбина.

" Нужно е да се подтиква българското произвеждане ", подсети той.

Акценти от предизборната платформа на " Българска социалистическа партия за България " бяха коментирани от претендентите за народни представители инж. Паруш Парушев и от инж. Живко Господинов, които също приказваха по време на срещата. Те увериха присъстващите, че уговорките, които социалистите поемат по време на предизборната акция ще бъдат изпълнени, само че за това им е нужна поддръжка с бюлетина номер 24 в изборния ден.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР