Промените в закона за видеоконтрола на пътя трябва да са

...
Промените в закона за видеоконтрола на пътя трябва да са
Коментари Харесай

Внимание, шофьори! Депутат от ГЕРБ с важни думи за камерите по пътищата!

Промените в закона за видеоконтрола на пътя би трябвало да са от изгода, по тази причина от ГЕРБ получихме поддръжката на съвсем всички в Народното събрание. Това сподели националният представител от ГЕРБ Станислав Иванов, член на парламентарната Комисия по превоз, осведомителни технологии и известия, по отношение на признатите на второ четене от Народното събрание промени в Закона за придвижване по пътищата, написа организация " Фокус ". „ До 2009 година загиваха над 1 000 индивида по пътищата на България. Успяхме да понижим тази численост до 600 през 2012 година “, разяснява Иванов.

По думите му към края на предходната година жертвите на пътя са 708 и задачата е и този брой да намалее още. „ Превантивната мярка е главното, което търсим – да превъзпитаме водачите. Когато има знак, след него всеки кара както си желае. Например в Гърция, когато българин влезе, кара деликатно и съблюдава знаците, а когато се върне в България – кара безумно “, означи Станислав Иванов.

По думите му освен алкохолът, само че и опиатите са проблем при придвижването по пътищата, по тази причина са добавени и промени в тази тенденция в Наказателния кодекс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР