Промените в закона ще засегнат и хората, които се занимават

...
Промените в закона ще засегнат и хората, които се занимават
Коментари Харесай

Магиите Приключват! Народни Лечители, Баячи И Дори Диетолози Стават Незаконни!

Промените в закона ще обиден и хората, които се занимават с диетика и здравословно хранене. Срещу тази концепция застават и доста от фитнес инструкторите.

През ноември 2017 година млада жена губи гърдата си, откакто в продължение на към месец лекува необичаен израстък с хранителни добавки и апетит. През юни 2018 година онкоболната Теодора губи живота си след пътешестване до Бразилия, където е търсила помощ от подозрителен врач. Затова в този момент от Министерството на здравеопазването желаят единствено дипломирани лекари да могат да ползват неконвенционални способи на лекуване. Досега това можеше да се практикува и след двугодишно здравно образование.

Ако измененията бъдат признати, районните здравни инспекции ще изискват всички типове лечители да се записват, с цел да може страната да ги следи.

Предложенията за промени подлежат на публично разискване в границите на месец, който ще завърши паралелно с лятната почивка на депутатите.

А статистиката демонстрира, че 64 % от българите имат вяра в съществуването на свръхестествени сили, а 54 на 100 мислят, че има вид за лекуване посредством магия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР