Пролетта е времето, в което мнозина се замислят за натрупаните

...
Пролетта е времето, в което мнозина се замислят за натрупаните
Коментари Харесай

Диета с картофи и кисело мляко чупи рекорди. С 3 дни воля сваляме 5 килограма

Пролетта е времето, в което мнозина се замислят за насъбраните килограми и взимат тежкото решение да се подложат на диета или по-щадящ хранителен режим. Целта е с наближаващото лято да се почувстваме в оптимална форма и да излизаме без терзание на плажа или басейна. В последните седмици същински възторг бележи простичка диета с варени картофи и кисело мляко, която е в положение да стопи 5 непотребни кг, освен това за период от единствено 3 дни, което е по силите съвсем на всички.

Нужни са ни единствено малко воля и неизменност, с цел да преодолеем еднообразието в менюто. Хубавото в тази ситуация е, че 3 дни минават доста бързо и постоянно режимът завършва и към този момент си е приключил работата преди даже да ни е втръснал.

Ето и хранителната скица по време на 3-дневната диета с картофи и кисело мляко

Първи ден – закуска: 1 чаша кисело мляко и 1 варен картоф (солта не се предлага по време на всички хранения); обяд – 1 чаша кисело мляко и 2 варени картофа; вечеря – 2 чаши кисело мляко.

Втори ден – закуска: 1 чаша кисело мляко; обяд: 1 чаша кисело мляко, 2 варени картофа; вечеря: 1 чаша кисело мляко; 1 варен картоф.

Трети ден – закуска: 1 варен картоф; обяд: 1 чаша кисело мляко; 1 варен картоф; вечеря – 1 чаша кисело мляко.

Диета с картофи и кисело мляко не се предлага за хора със съществени болести и такива, подложени на съществени физически натоварвания без консултация с персоналния доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР