Пролет Душата ви е пролет. Мека, нежна и светла. С вас

...
Пролет
Душата ви е пролет. Мека, нежна и светла. С вас
Коментари Харесай

Изберете дървото на любимия си сезон и разберете каква е душата ви

Пролет

Душата ви е пролет. Мека, нежна и светла. С вас е елементарно да се поддържа връзка. Добронамерен човек сте и очаквате от другите това, което и вие давате – от време на време повече, в сравнение с заслужават. Умеете да внасяте цвят и въодушевление в живота на хората. Компанията ви е търсена и желана, тъй като не натоварвате, не напрягате другите. Имате възприятие за комизъм и за вас денят е прахосан, в случай че най-малко един път не сте се смели на глас и от сърце. Малко сте разсеяни, което не е безусловно неприятна линия. Околните го намират за симпатично качество – с изключение на когато не ги визира директно, несъмнено. В другарствата си сте откровени и всеотдайни. В любовта си умеете да обичате от сърце, само че и да давате независимост на колегата си. Затова и връзките ви са пълноценни и хармонични.

Лято

Душата ви е лято. Вие сте ужасно положителен човек. Състраданието, емпатията към другите е ваша вродена линия. Вие сте мощно прочувствен човек, огнена и пламенна натура, която не се стопира пред нищо. Предизвикателствата ви поддържат живи. Вашите усеща от време на време ви пречат да взимате рационални решения. Твърде импулсивни сте и невъздържани. „ Три пъти мери, веднъж режи “ е сентенция, която е прекомерно непозната за вас. Устата ви изпреварва мисълта. Разбира се, от време на време съжалявате за това, само че няма да се измененията. Това, което ценят другите у вас, е точно искреността. Рядко се вслушвате в препоръките на другите, тъй като желаете да вадите поучения от личните си неточности, а не от непознатия опит.

Есен

Душата ви е есен. Вие сте балансиран човек. За вас спокойствието е от първостепенно значение. Обичате огъня на любовта и пристрастеността, приемате леда на отчаянието и гнева, само че вашата удобна зона е по средата сред тях. Не обичате да влизате в спорове. Не харесвате комплицираните връзки, хората с подозрителен темперамент и податливост към дребнави диалози, заяждане и „ търсене под вола теле “. Обичате чистите, умерено и открити връзки. За нищо на света не бихте изгубили спокойствието си. Никое прелъщение не е толкоз огромно, че да измененията рутината на живота си, навиците си и уредения си живот. Хората знаят какво да чакат от вас, по тази причина се усещат добре във вашата компания. Знаят, че могат да бъдат такива, каквито са, без да се постанова да се преструват. Есента ви отива.

Зима

Душата ви е зима. Вие сте сериозен и въздържан човек. Често ви мислят за студени, даже надменни. Познато ли ви е? Вие сте човек вид интроверт. Обичате да наблюдавате, да слушате, да съзерцавате, да анализирате. По-малко приказки, повече дейности. Вие сте удобен и предвидлив човек. Не обичате празните приказки и губенето на време. Имате ясни проекти и точни цели. Бъркат студенината ви със съвестност, а надменността ви – със вглъбеност. Обичате хора с цели и упоритости, със самочувствие с покритие, които не се лутат от едната прекаленост в другата в търсене на себе си. Вие сте човек психолог, който умее да проучва чудесно държанието на близките и да си вади заключения, без да намира за нужно да ги споделя. Въпреки че постоянно се опасяват от вас, тези, които са се престрашили да ви опознаят, са разбрали, че сте извънредно скъп и правилен приятел; човек, на който може да се разчита и в положително, и в зло; високо честен и кардинален.

Цветелина Велчева ©

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР