Прокурорската система е от сталински тип, тя не е ефективна,

...
Прокурорската система е от сталински тип, тя не е ефективна,
Коментари Харесай

Топ Следовател С Ужасяващи Нови Разкрития За Разстрела На Петър Христов! В България Се Случва Нещо Кошмарно!

Прокурорската система е от сталински вид, тя не е ефикасна, отсече той. Законите не са толкоз неприятни, само че правоприлагащите не ги ползват добре, счита ексследователят.

Безнаказаността дава независимост на нарушителите, счита Цветанов. Най-вероятно става дума за възмездие, счита някогашният следовател.

Както ПИК заяви, по предприемача Петър Христов са изстреляни 8 патрона. Предполага се, че стрелецът се е укривал в новостроящата се постройка покрай офиса. Полицията подозира, че убийството е обвързвано с бизнесинтереси - Христов има присъединяване в 18 компании, в най-голямата му - " Лактима ", като шеф взе участие щерка му. Интересите му са в строителството и хранително-вкусовата индустрия.

Много мъчно се работи по поръчковите убийства, само че би трябвало да се работи, отсече ексследователят.

Няма данни Христов да е бил заплашван, движел се е без защита.

По случая с убийството в Нови Искър Цветанов уточни, че заглушителят е употребен от екзекутора, с цел да не го чуят. Ние не можем да следим логиката на причинителя, те не работят по нашата логичност. Смятам, че претекстът да се убият 6 души поради обич, не е сериозен, сподели някогашният следовател.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР