Прокурорът от Окръжната прокуратура в Перник Бисер Михайлов е пребил

...
Прокурорът от Окръжната прокуратура в Перник Бисер Михайлов е пребил
Коментари Харесай

Прокурорът от Перник Бисер Михайлов е задържан за побой на жена си. Тече разследване

Прокурорът от Окръжната прокуратура в Перник Бисер Михайлов е пребил жена си тази нощ, заяви тази заран bTV.

Малко по-късно от потвърдиха публично, че се води следствие против прокурор от Перник за осъществено домашно принуждение. Заподозреният е арестуван от Министерство на вътрешните работи рано тази заран, излиза наяве още от известието. В него няма име или букви. От държавното обвиняване допълват, че ще дадат по-подробна информация по-късно денем.

Бисер Михайлов е бащата на Васил Михайлов- станал прочут като от Перник, който е обвиняем за няколко побоя. Отделно се води следствие против него за закана за ликвидиране, отправена към някогашната му другарка. Той е под домакински арест.

Сигналът за принуждение в Перник е подаден от дъщерята на Бисер Михайлов, твърди bTV. Жената на обвинения е настанена в болница със разтърсване на мозъка, написа още в информацията на медията.

Тази заран следовател от Софийската градска прокуратура е отишъл на място, осъществени са оглед и са разпитани очевидци. Разследването, което се води, е за причиняване на междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. " Следва да се извършат разпити и на други очевидци, да се назначи съдебно-медицинска експертиза и делото да бъде докладвано на прокурор при СГП, който да извърши преценка дали са налице задоволително данни за привличане на магистрата в качеството на обвинен и надлежно за взимане на мярка за неотклонение по отношение на него ", пишат от държавното обвиняване в столицата.

Очаква се СГП ще предложи на основния прокурор Борислав Сарафов да изиска от Висшия правосъден съвет отстраняването на Бисер Михайлов като прокурор. Миналата година, откакто синът му Васил беше задържан, бащата беше отхвърлен като като зам.-окръжен прокурор на Перник. В момента е редови обвинител.

Очаквайте детайлности.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР