Прокуратурата във Варна внесе в съда обвинителен акт срещу 39-годишния

...
Прокуратурата във Варна внесе в съда обвинителен акт срещу 39-годишния
Коментари Харесай

Убита и погребана в септична яма: Пращат на съд обвиняемия приятел на Валентина от Варна

Прокуратурата във Варна внесе в съда обвинителен акт против 39-годишния мъж, задържан за убийството на приятелката си. Тялото на 32-годишната жертва бе намерено в септична яма през месец януари.

Обвиняемият ще бъде съден за тежкото закононарушение, осъществено по изключително непосилен метод за жертвата, с особена свирепост и при изискванията на домашно принуждение.

Жертвата и обвиненият имали връзка в продължение на към две годин и. Двамата употребявали наркотични субстанции , постоянно се карали, събирали се и се разделяли. През януари 2022 година, след следващ нанесен ѝ побой, дамата напуснала дома на мъжа и този път подала тъжба, вследствие на която е издадена заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение , на мъжа е било неразрешено да доближава дамата на по-малко от 200 метра за период от 18 месеца.

Въпреки това той и потърпевшата траяли да имат контакти и да поддържат връзка, като даже заживели дружно още веднъж .

На 1 януари тази година дамата посетила своите родители и това бил последният път, в който те я видели, а на 7 януари майката на жертвата осведоми полицията, че щерка ѝ е в неопределеност.

В хода на работата по случая били събрани задоволително доказателства за това, че  дамата е станала жертва на тежко престъпно закононарушение. Разследването отвело полицейските чиновници в дома на мъжа. Извършено било претършуване в парцела в местността " Евксиноград ", където било открито тялото на дамата , прикрито в неизползваема септична яма, добре прикрита с растителност.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Окръжния съд в града, допълват от прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР