Прокуратурата в германския град Десау-Рослау повдигна обвинения срещу мъж за

...
Прокуратурата в германския град Десау-Рослау повдигна обвинения срещу мъж за
Коментари Харесай

Заради любовница: Мъж отрови съпругата си, направи се на опечален

Прокуратурата в немския град Десау-Рослау повдигна обвинявания против мъж за ликвидиране. Според тях той е смесил елементи от растението аптечен аконит с дейната съставна част аконитин в храната на брачната половинка си на 29 април тази година, оповестява " Билд ".
„ Тъй като дозата не е имала упования летален резултат, сутринта на 30 април Андреас П. е смесил по-голямо количество от комбинацията и я е поставил в киселото мляко на дамата. Тя го е изяла, без да подозира за наличието му " разяснява представител на районния съд в Десау-Рослау.
Жената е отишла в клиника, където в началото изпаднала в кома, а ден по-късно умряла. Според специалистите повода за гибелта ѝ е " най-вероятно " отравяне с аконитин.
След случилото се Андреас П. построява облик на безутешен вдовец и погребва своята брачна половинка Марлен, изразявайки обичта си към нея.„ Имаше положително сърце, с ега то почива безшумно и няма да бъде забравено “, написа в некролога на дамата, основан от брачна половинка ѝ, съобщи bTV. 
През септември следователите разкриват измамата и след обиск в къщата на Адреас мъжът е задържан. Според проверяващите претекстът за закононарушението е друга жена. Срещу нея също има повдигнати обвинявания - за насила и несъобщаване за планувано закононарушение.
Твърди се, че дамата е помолила Андреас П. да избере сред нея и брачната половинка си, което съгласно прокуратурата в последна сметка го е предиздвикало да възнамерява убийството на Марлен. Втората жена е знаела за този проект, само че не е подхванала нищо, с цел да спре реализирането му.
Според прокуратурата Андреас е работил и от спомагателни подбуди - с цел да избегне задължението за прехрана, което би зародило при бракоразвод.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР