101-годишна жена продължава да бъде бъркана с бебе заради грешка

...
101-годишна жена продължава да бъде бъркана с бебе заради грешка
Коментари Харесай

„Те очаквали бебе“: Авиокомпания продължава да бърка 101-годишна жена с дете

101-годишна жена продължава да бъде бъркана с бебе поради неточност в резервационната система на самолетна компания. Проблемът поражда, тъй като системите на American Airlines явно не могат да изчислят, че Патриша е родена през 1922 година, а не през 2022 г, написа Би Би Си.

„ Беше смешно, че те си мислеха, че съм малко дете, а аз съм стара дама! “ - споделя тя.

Столетницата изясни, че би желала грешката да бъде поправена, защото в предишното ѝ е създавала известни проблеми. В един от случаите чиновниците на летището не са имали подготвен превоз за нея в терминала, защото са очаквали бебе, което може да бъде пренесено.

 Пак самичък в самолета: Момче се качи на неверния полет и вместо при татко си - кацна в Пуерто Рико Светът 3 мин. Пак самичък в самолета: Момче се качи на неверния полет и вместо при татко си - кацна в Пуерто Рико  Вместо при баба: Качиха непридружено 6-годишно дете на неверния полет Светът 2 мин. Вместо при баба: Качиха непридружено 6-годишно дете на неверния полет  Силен вятър реалокира кацнал аероплан в Аржентина (ВИДЕО) Светът 1 мин. Силен вятър реалокира кацнал аероплан в Аржентина (ВИДЕО)  Паника на борда на аероплан, откакто кабината се изпълва с пушек (ВИДЕО) Светът 1 мин. Паника на борда на аероплан, откакто кабината се изпълва с пушек (ВИДЕО)  Пак самичък в самолета: Момче се качи на неверния полет и вместо при татко си - кацна в Пуерто Рико Светът 3 мин. Пак самичък в самолета: Момче се качи на неверния полет и вместо при татко си - кацна в Пуерто Рико  Вместо при баба: Качиха непридружено 6-годишно дете на неверния полет Светът 2 мин. Вместо при баба: Качиха непридружено 6-годишно дете на неверния полет  Силен вятър реалокира кацнал аероплан в Аржентина (ВИДЕО) Светът 1 мин. Силен вятър реалокира кацнал аероплан в Аржентина (ВИДЕО)  Паника на борда на аероплан, откакто кабината се изпълва с пушек (ВИДЕО) Светът 1 мин. Паника на борда на аероплан, откакто кабината се изпълва с пушек (ВИДЕО)

Последният случай е, когато Патриша лети сред Чикаго и Маркет, Мичиган с щерка си Крис.

„ Тя ми направи резервацията на билета онлайн, а компютърът на летището намерения, че рождената ми дата е 2022 година, а не 1922 година Същото нещо се случи и предходната година и те също чакаха дете, а не мен “, описа тя.

Мястото на Патриша е било резервирано като билет за възрастен.

Но наподобява, че компютърната система на летището не е в положение да обработи дата на раждане толкоз надалеч в предишното - по тази причина вместо нея по дифолт е определена дата, която е 100 години по-късна.

Бившата здравна сестра, която лети всяка година, с цел да се види със фамилията си и да избяга от студената зима, споделя, че и в двата случая чиновниците на American Airlines са били общителни и дружелюбни, макар объркването. 

Столетницата изясни, че би желала това да бъде поправено. При предходния полет Патриша и щерка ѝ чакали в самолета, откакто другите пасажери си тръгнали, защото чиновниците на летището не били обезпечили инвалидна количка за нея.

Снимка: iStock

Жената споделя, че признаването на действителната ѝ възраст би било от изгода и за Крис.

„ Бих желала да поправят компютъра, защото бедната ми щерка трябваше да носи целия ни багаж и облекло съвсем километър от единия гейт до другия “, споделя тя.

Патриша пътува независимо до 97-годишна възраст, само че от този момент разчита на помощта на фамилията си.

„ Сега имам известни проблеми със зрението, тъй че не бих могла сама да пътувам “, споделя тя.

Но тя е безапелационна, че проблемите с осведомителните технологии няма да я откажат от хвърчене, и че чака с неспокойствие идващия си полет през есента.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР