Рано сутринта украинският град Николаев беше атакуван с дрон. Нанесени

...
Рано сутринта украинският град Николаев беше атакуван с дрон. Нанесени
Коментари Харесай

Руска атака с дрон порази хотел в Николаев

Рано сутринта украинският град Николаев беше нападнат с дрон. Нанесени са съществени вреди по хотел. Според съветската осведомителна организация РИА в хотела са настанени англоговорящи наемници, воюващи в Украйна.
„ Врагът нападна града с безпилотен летателен уред от вида „ Шахед-131/136 “. В резултат има тежки вреди по постройката на хотел, избухна пожар, който бързо беше сподавен. Няма жертви “, заяви губернаторът на околната Николаевска област Виталий Ким. Според Ким и държавната работа за изключителни обстановки на Украйна при съветската офанзивата са развалени прозорци в близкия хотел, както и отоплителната инфраструктура.
Военновъздушните сили на Украйна оповестиха, че четири други дрона, изстреляни от Русия, са били унищожени над региона към столицата Киев, над централните Виницка и Кировоградска област и над западната Хмелницка област.
Руската организация РИА заяви още, че съветските сили са блъснали и корабостроителница в Николаев.
Москва разгласи, че съветските сили са завладяли украинското село Новобахмутовка в Донецка област. В изказването се показва, че армията е отблъснала серия украински контраатаки в непосредственост до Часов Яр, където се водят тежки боеве. Междувременно Москва разгласи, че съветските сили са завладяли украинското село Новобахмутовка в Донецка област. В изказването се показва, че армията е отблъснала серия украински контраатаки в непосредственост до Часов Яр, където се водят тежки боеве.
Районът близо до Очеретине през последните дни също се трансформира в център на яростни сражения, заяви съветското министерство на защитата.
Губернаторът на съветската Пензенска област Олег Мелниченко събщи, че двама души са убити, откакто украинските сили са обстрелвали със снаряди град Пологи в следените от Русия елементи на Запорожка област.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР