Прокуратурата в Башкортостан, Русия, конфискува имуществото на полицейски служител заради

...
Прокуратурата в Башкортостан, Русия, конфискува имуществото на полицейски служител заради
Коментари Харесай

Беден полицай подари скъп Mercedes на жена си

Прокуратурата в Башкортостан, Русия, конфискува имуществото на полицейски чиновник поради видеоклип, на който той подарява безценен автомобил на жена си, съобщи Лента.ру. Колата е на стойност 2.6 милиона рубли, написа изданието.

Игор Ворбовов не съумял да изясни на проверяващите от кое място е намерил 25 милиона рубли за закупуването на скъпа къща и коли с годишен приход от едвам 800 000 рубли. Полицейският чиновник е изгубил работата си, а също така е иззето и имуществото му.

Прокуратурата уточни, че той е работил като шеф на отдела за икономическа сигурност и противопоставяне на корупцията към локалните структури на Министерство на вътрешните работи. Прокурорите са открили, че руснакът е купил двуетажна къща със СПА комплекс в предградие на град Уфа.

На жена си подарил Mercedes-Benz GLA 250 4MATIC, а за себе си взел Range Rover Evoque. За да избегне инспекция на данъчните, служителят на реда записал жилището на свои роднини, които са били пенсионери. Службите обаче се усъмнили, откакто мъжът подарил на брачната половинка си бляскав автомобил и популяризирал фрагменти.

В момента Игор Ворбовов е в пандиза. Той към този момент има и престъпно минало поради причиняване на телесна щета на гражданин на град Стерлитамак, до момента в който е упражнявал пълномощията си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР