Откриха тялото и на майката, която се хвърли в река

...
Откриха тялото и на майката, която се хвърли в река
Коментари Харесай

Откриха тялото и на майката, която се хвърли в река с трите си деца

Откриха тялото и на майката , която се хвърли в река с трите си дребни деца. Това се случи след три дни търсене, оповестява Албанското радио и телевизия.

Алма Арази и трите ѝ деца – две момиченца на осем и девет години и момченце на три години , се хвърлиха в река Буна, която върви по границата на Албания с Черна гора. 

Предполагаемата причина за това е домашно принуждение и невярност на брачна половинка ѝ Ердгюс Арази с 18-годишно момиче. 31-годишният мъж беше задържан по обвиняване за тласкане към слагане на завършек на живота на 39-годишната си брачна половинка и трите им деца.



В следствието по случая се показва, че Ердгюс упражнявал редовно физическо и психическо принуждение над брачната половинка си, което е довело до трагичния случай. Пред полицията той е отрекъл тези обвинявания.



Безжизненото тяло на Алма е било намерено във вторник следобяд, малко откакто албанските управляващи откриха тялото и на 3-годишния ѝ наследник. Тя ще бъде заровена в северния крайбрежен град Дуръс, до момента в който трите й деца – в град Шкодра в Северна Албания, където стана случаят.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР