В ЦИК бяха изтеглени номерата, под които ще бъдат вписани

...
В ЦИК бяха изтеглени номерата, под които ще бъдат вписани
Коментари Харесай

Значението на номерата на партиите в бюлетината: Работа, честност, обновление, но и манипулации

В ЦИК бяха изтеглени номерата, под които ще бъдат вписани партиите и обединенията в бюлетината за гласоподаване на предварителните избори за парламент, планувани за 9 юни.

 

Докато чакаме първите реакции на водачите на главните играчи в борбата за Народното събрание, дано обърнем взор към звездите, към другата позиция, през призмата на астрологията и на нумерологията. 

 

За мнозина евентуално фактът, че най-малката планета - Плутон, ще бъде в пика на ретрограданата си фаза точно по време на акцията, не е от огромно значение. Истината обаче е друга, ретроградният Плутон е време на усамотение и размисъл за бъдещето. По време на това усамотение на гласоподавателите ще им бъде по-лесно да чуят себе си и потребностите си. А за кандидат-депутатите интервалът от 2 май до 12 октомври ще донесе нови хрумвания и естетика при постигането им.

 

И още нещо: Наскоро приключилата ретроградна фаза на по този начин плашещия мнозина Меркурий няма да пожали никого, скочил в изборната конкуренция.

 

" Въпреки че част от партиите изчакваха до последния миг с регистрацията и даже се пробваха да залъжат Меркурий, като очевидно посредством астрологичен съвет натрупаха много петици, цифрата на планетата, във значимите им за регистрацията цифри, нямаше по какъв начин да избегнат неговото отрицателно влияние, което през целия интервал на назадничавост е с идентична мощ, в допълнение усложнено и от това на Сатурн, господарят на годината ", споделя топ астроложката Алена и прибавя:

 

" В композитните карти на партиите по отношение на изборния ден, от дълго време не бях виждала толкоз квадратури и опозиции, проблематични аспекти в астрологията, които не вещаят нищо положително и градивно. "

 

За мнозина е ясно и че в ретроградния интервал и няколко седмици след него моментът не е подобаващ за взимане значими решения или за започване на нещо ново. Астролозите предлагат също да не се подписват значими спогодби, контракти и респективно съдружни съглашения. 

 

Ето какво вещае и номерологията за номера, под който ще се гласоподава за всяка обособена партия и коалиция:

 

Номер 1 Е ДВОЯКО

 

Единицата се падна на " ИТН ". Въпреки челното си място в бюлетината, единицата не постоянно се свързва с лидерски качества. Според номерологията можем да тълкуваме цифрата двуяко, даже подвеждащо на моменти. Доверието може да бъде нарушено, а салдото - изцяло загубен. 

 

12 е ЧИСЛОТО НА ЕНЕРГИЯТА, ОБНОВЛЕНИЕТО

 

На ПП „ ВЪЗРАЖДАНЕ “ ориста отреди номер 12. Цифрата по своята същина символизира сила. Свързва се още с обновяване и съграждане. Олицетворява съзидателният труд. 

 

ЧИСЛОТО НА МАНИПУЛАЦИЯТА ПЪК Е 14

 

14-ката в бюлетината се падна на обединението " Продължаваме промяната-Демократична България ". Номерологията смята обвързваните с тази цифра за отлични манипулатори, надалени с естествена досетливост, те могат сполучливо да поялияят близките. Ето за какво даже най-малкият риск за въвлечените е  голословен, постоянно оставят опциите да им се изплъзнат, и по-късно винят ориста.

 

22 - ДЕЙСТВИЕ И РАБОТА, ЧЕСТНОСТ И ВЪТРЕШНА МЪДРОСТ

 

Под номер 22 е обединението „ ГЕРБ-СДС “. Числото 2 е знак на действието, а тук то е умножено двойно. Свързва се с работа и интензивност. Лидерско число, знак на смяна. 

 

Числото 2 е обвързвано и със съдействие и дипломация. Двете двойки носят атрибутите на упоритата работа за построяването на солидни основи, деловитост и организация, почтеност и честност, надеждност, отговорност и вътрешна мъдрост. 

 

24 НОСИ БАЛАНС, КАУЗА, СОЛИДАРНОСТ

 

Лявата коалиция " Българска социалистическа партия за България " пък ще е с номер 24. Имаме още веднъж цифрата 2, само че този път в композиция с 2*2 - 4. И тук налице е упоритата работа в интерес на другите, подплатена с идея. Солидарността е водеща. 

 

28 - УПОРИТОСТ, ОРГАНИЗАЦИЯ, ОТГОВОРНОСТ КЪМ ХОРАТА

 

Числото има същността на 2 и 8. Накратко, това число символизира, както водачеството, по този начин и работата в екип. Израз е на дипломация, самостоятелност и самоопределяне. 28 употребява цялостния си капацитет, като не поставя персонални цели, а се концентрира върху хуманни проблеми. Хората под въздействие на номер 28 излъчват лидерски умения и огромно възприятие за преценка.

 

Играта с числата, позната единствено на изявените номеролози е много любопитна, предлага забавни тълкувания на съществуващи обстоятелства. Но дали символиката, скрита в номерата на всяка партия и коалиция, ще се окаже точна, ще забележим в деня на вота, 9 юни.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР