Прокуратурата ще поиска задържане под стража за 25-годишния Пламен Иванов

...
Прокуратурата ще поиска задържане под стража за 25-годишния Пламен Иванов
Коментари Харесай

Дрогираният шофьор бил пуснат от затвора за добро поведение

Прокуратурата ще изиска " задържане под стража " за 25-годишния Пламен Иванов, който устрои същински екшън по улиците на Казанлък в неделя и се наложи да бъде спрян с изстрели по гумите на автомобила му, заяви Българска национална телевизия.

Престъпникът е престъпно проявен и осъждан. Никога не е имал шофьорска брошура. Това обаче не му пречело да сяда зад кормилото и да подхваща рисково шофиране.

Има няколко административни акта и наказателни постановления за това. Има две регистрации в полицията за кражба. А при гонката през вчерашния ден е бил дрогиран с амфетамин и марихуана. Заради владеене на дрога е бил наказан на 3 години отнемане от независимост.

Пламен Иванов е освободен от пандиза преди две години условно предварително, защото с държанието си е посочил своето коригиране.

Пламен Иванов към момента не е дал показания. Предстои прокуратурата да вземе отношение и по държанието на двамата служители на реда, които са нанесли побой при задържането на Иванов, съгласно публикуван в обществените мрежи видеоклип.

Това ще стане след приключването на формираната дисциплинарна инспекция за случая, прецизираха от Районна прокуратура - Стара Загора
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР