Прокуратурата се намеси в ужасяваща история, разказана тази сутрин от

...
Прокуратурата се намеси в ужасяваща история, разказана тази сутрин от
Коментари Харесай

7-годишно спи върху дъска в курник. Пастрокът му е задържан

Прокуратурата се намеси в ужасяваща история, разказана тази заран от обществени служащи пред Нова тв. Според сигнала, подаден от фенове на медията, детето е преживявало в ужасяващи условия повече от година.

Социалнен служащ съобщи, че не е доказано дали детето е живяло година и половина в постройката отвън къщата, само че е доказано, че то фактически е оставяно без контрол от майка му и нейния сътрудник, както и че изискванията, в които е живяло, са потресаващи.

Историята е от Врачанско.

Детето е споделило, че рядко се храни, а храната му се е подавала през прозореца на пристройката. Там не е имало и облекла.

Преобличано е, с цел да не влиза в курника - собствен " дом ", с новите си дрехи.

" На този стадий от следствието са събрани доказателства за това, че 31-годишният Д.И. принудил 7-годишно момиче да живее и спи в селскостопанска сграда обратно на волята му. Мъжът използвал мощ и заплашване по отношение на малолетното дете – нанесъл му побой, душил и му налагал наказване.

Многократно момичето било затваряно единствено в помещение без обикновени битови условия - без дневна светлина и отопление, насила да нощува на дървена дъска, сложена върху автомобилни гуми, да се храни веднъж на ден ", оповестяват през днешния ден от прокуратурата.
Само в учебното заведение нищо не са чули
От учебното заведение на 7-годишното дете са подали спорна информация. Оттам са декларирали, че детето е споделяло, че е бито от пастрока си, само че се е допускало, че то може да преувеличава.

В последна сметка сигнал е подаден не от различен, а от съселянин - момиченцето било намерено тъкмо по този начин - до момента в който спало върху дъските в кокошарника.

Социалните служащи не престават да изследват обстановката с информация от разнообразни източници. В момента то е изведено в фамилията на родственици.

" Д.И. е притеглен в качеството на обвинен. По искане на прокуратурата по отношение на него е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Престъплението, за което Д.И. е упрекнат, е с извънредно висока степен на социална заплаха. Наказуемо е по закон с отнемане от независимост от 3 до 10 години ", допълват от държавното обвиняване.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР