Прокуратурата привлече в качеството на обвиняема 40-годишната жена за убийството

...
Прокуратурата привлече в качеството на обвиняема 40-годишната жена за убийството
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на жената, задържана за убийството на приятеля си в София

Прокуратурата притегли в качеството на обвинена 40-годишната жена за убийството на приятеля си в столицата, оповестиха от обвиняването.

Тя е арестувана за период до 72 часа. Разследването е образувано на 22 февруари в изискванията на необходимост със сформиране на протокола за първо деяние по следствието, а точно освидетелстване на дамата и се води от Столична дирекция на вътрешните работи и под надзора на Софийска градска прокуратура.

След запознаване със събраните в началния стадий на следствието доказателства, наблюдаващият прокурор е решил, че те са задоволителни доказателства за привличане на дамата към наказателна отговорност.  Предстои да бъде импортирано искане за непрекъснат арест на обвинената.

Припомняме, че на 21 февруари, малко след 23:00 часа е бил получен сигнал за  ранен мъж  в „ Овча купел “. Към адреса са били ориентирани униформени и екип на Спешна помощ.

51-годишният мъж е бил качен в кола за спешна помощ за превозване към болница, само че е  умрял пред входа на лечебното заведение. На място е осъществен оглед и е задържана дамата, с която той е живеел. По първични данни тя го е ранила с нож  след скандал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР