Прокуратурата е започнала проверка по сигнал срещу депутата от ДПС

...
Прокуратурата е започнала проверка по сигнал срещу депутата от ДПС
Коментари Харесай

Главният прокурор спомена за проверка по сигнал за Делян Пеевски

Прокуратурата е почнала инспекция по сигнал против депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. За това загатна пътем основният прокурор Иван Гешев, в края на съвещанието на Висшия правосъден съвет /ВСС/. Тогава приключваше дебатът по декларацията на шестимата кадровици от Прокурорската гилдия, че им оказва напън като стартира инспекции против тях.

Главният прокурор изясни, че не той разпорежда инспекциите, а заместниците му, на които, до момента в който е в отпуск той делегирал права. Като образец уточни, че и през днешния ден по този метод били подписани още две инспекции по сигнали  срещу него и Делян Пеевски. 

Истината ще ни направи свободни и който върви по криви пътища, ще падне, сподели Гешев във връзка декларацията на шестимата от прокурорската гилдия против него. " За да не звучат думите ви като опасност ще попитам, оказвате ли напън върху тях ", попита Зарков. Гешев отхвърли да е оказвал напън върху прокурорите. Той е в отпуск, заместниците му решавали за инспекциите по сигнали и загатна за назначената инспекция за Пеевски. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР