Прокуратурата е събрала още доказателства за участието на 19-годишните близнаци

...
Прокуратурата е събрала още доказателства за участието на 19-годишните близнаци
Коментари Харесай

Прокуратурата с нови доказателства за близнаците от Цалапица

Прокуратурата е събрала още доказателства за присъединяване на 19-годишните близнаци от Цалапица Борислав и Валентин Динкови в убийството на Димитър Малинов. Това заяви майката на пребития до гибел юноша Атанаска Бакалова след среща с Окръжния прокурор на Пловдив Ваня Христева.

“Попитах дали е изменен членът, по който са упрекнати. Казаха, че не е, само че работят и всеки един миг той може да претърпи смяна. Има още доказателства и непрекъснато излизат нови ”, съобщи тя.

Жената уточни, че смяната на обвиняването зависи от залавянето на посочения за палач Рангел Бизюрев, който се търси с европейска заповед за арест в Германия, предава 24 часа.

“Трябва да имат доказателствата и най-много Рангел да бъде доведен в България и да си каже това, което е от негова страна ”, съобщи Бакалова.

Майката на Митко беше поканена на среща в прокуратурата, откакто в продължение на 40 минути протестиращи бяха окупирали постройката и упорстваха някой да им заяви нова информация за следствието. Бакалова прекара повече от час вътре, само че откакто излезе, изясни, че не е задоволена и не чака смяна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР