Прокремълската медия Известия“ публикува снимки и видеоклипове, за които се

...
Прокремълската медия Известия“ публикува снимки и видеоклипове, за които се
Коментари Харесай

Златни кюлчета, перуки и много икони: Какво има в дома на Пригожин?

Прокремълската медия „ Известия “ разгласява фотоси и видеоклипове, за които се твърди, че са направени в имението и офиса на Евгений Пригожин. Имотът на основателя на „ Вагнер “ беше обект на обиск, откакто той стартира протест в Русия, който продължи по-малко от 24 часа.

 Предметите, открити в къщата, включват доста оръжия, кутии с пари от разнообразни валути, златни кюлчета, перуки, чук „ за договаряния “ и частна молитвена стая с огромен брой икони.

 Снимка: ИЗВЕСТИЯ

Снимки демонстрират хола, кухнята и забележимия персонален кабинет на олигарха, който включва билярдна маса. Изглежда, че на територията на парцела има и добре заредена здравна стая, както и закрит плувен басейн, хидромасажна вана и персонална стая за молебствия. Известия също по този начин включва фотография на долап, цялостен с няколко перуки с разнообразни цветове.

 Снимка: ИЗВЕСТИЯ

На 24 юни бяха извършени обиски на няколко парцела, свързани с Пригожин, и по време на обиските съветски чиновници иззеха към 10 милиарда рубли (111,2 милиона долара) в брой и общо пет златни кюлчета.

Информационното издание „ Фонтанка “ заяви във вторник, че всички упоменати активи са били върнати на Приогжин.

Основателят на „ Вагнер “ към момента не се е появил обществено след края на протеста си и бъдещето на неговата частна група наемници е значително незнайно. В понеделник канал в Telegram, употребен от групата за набиране на личен състав, разгласява, че краткотрайно замразява всички наемания, до момента в който нейните войски се реалокират в Беларус. Сателитни изображения дружно с локални съветски и беларуски отчети предходната седмица също допускат, че в Беларус се построяват минимум три огромни полеви лагера, които може да се употребяват като бъдещи полигони за образование на силите на „ Вагнер “.

Представители на НАТО по-рано показаха, че преместването на „ Вагнер “ в Беларус е причина за безпокойствие. Латвийски посланик, който приказва с Newsweek при изискване за анонимност, сподели преди този момент, че страната им „ следи и прави оценка “ идването на наемниците в Беларус, добавяйки:

„ Все още не е напълно ясно какво е или ще бъде наличието на „ Вагнер “. “

 

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР