Прокоба тегне над рода на любимия изпълнител Бисер Киров. Естрадният

...
Прокоба тегне над рода на любимия изпълнител Бисер Киров. Естрадният
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ! Внучката на Бисер Киров умря едва на 17 г., драмите в семейството му продължават

Прокоба тегне над рода на обичания реализатор Бисер Киров.
Естрадният реализатор си отиде от този свят на 74, преди седем години, само че драмите в фамилията му не престават. На 17 години си е отишла и неговата внучка Елиса. Бисер Киров-младши, бащата на умрялото момиче, заяви това в обществените мрежи.
Синът на огромната естрадна легенда от години живее в Германия със фамилията си. Той е там със брачната половинка си Катя и двете им дъщери.
Малена и починалата Елиса са били неразделни, а загубата по умрялата й сестра е разбираемо голяма, настояват близки до опечалената фамилия.
Двете сестри рядко са се прибирали в родината си, само че постоянно, когато са идвали, безусловно посещавали обичаната си Варна.
Не се знае каква е точната аргументи за загубата на младото момиче, само че тъгата за фамилията и околните е голяма.
„ Милата ни дъщеричка остави хиляди фантазии, както покрусени другари и родственици “, четем още в написаното в мрежата от унищожения татко.
Кончината на Елиса е следващата покруса, случило се в фамилията на певица Бисер Киров. Дъщерята му Венциноса се отиде през 2014, единствено на 43, от скоротечно онкологично заболяване.
Тя остави две деца сираци, които се отглеждаха от артиста и брачната половинка му Митка. Две години след гибелта й мозъчен удар покоси и татко й, поп и рок изпълнителя, написа kliuki.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР