Производителят Volkswagen Group показа серия дизайнерски рисунки, даващи представа за

...
Производителят Volkswagen Group показа серия дизайнерски рисунки, даващи представа за
Коментари Харесай

Volkswagen показа как ще изглежда новата Jetta

Производителят Volkswagen Group сподели серия дизайнерски рисунки, даващи визия за външността на седана Jetta от идващото потомство на модела. Публичната премиера на новия модел ще се състои по време на автосалона в Детройт през януари 2018 година.

Съдейки по изображенията, машината е станала по-солидна на тип и има няколко нови детайла във външния си тип. Дизайнът на радиаторната решетка е заимстван от флагманския модел Volkswagen Arteon, а като цяло машината е станал по-аеродинамична.

 Снимка 328794
Източник:

Що се отнася до интериора, вижда се че новата Jetta е получила изцяло цифровизиран приборен панел, с огромен централен екран, информационно-развлекателна система, като таблото е декорирано с железни детайли.

Новата Jetta е издигната въз основата на модеринзираната модулна платформа MQB. Седанът ще се предлага с нов 1,5-литров бензинов турбомотор с мощ 150 конски сили. Агрегатът ще работи с трансмисия от шестстепенна механимна скоростна кутия и осемдиапазонна автоматизирана скоростна кутия.

 Снимка 328793
Източник:

По традиция Съединени американски щати са най-важният пазар за този модел на VW Group. В същото време колата е и най-достъпният ценово автомобил немската компания зад Океана - цената му потегля от $18 645. И от запазването на това равнище зависи и общият триумф на марката в Северна Америка.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР