Произведените в САЩ танкове Abrams (Ейбрамс) са пристигнали в Украйна,

...
Произведените в САЩ танкове Abrams (Ейбрамс) са пристигнали в Украйна,
Коментари Харесай

Зеленски: Американските танкове пристигнаха

Произведените в Съединени американски щати танкове Abrams ( " Ейбрамс " ) са пристигнали в Украйна , сподели президентът Володимир Зеленски, представен от Ройтерс.

" Добри вести от министъра (на защитата Рустем) Умеров: " Ейбрамс " към този момент са в Украйна и се приготвят да подсилят нашите бригади ", сподели той в приложението за известия " Телеграм ".

Той не посочи какъв брой танка са пристигнали .

Американските танкове с реактивни мотори са най-очакваните от Украйна, до момента в който. Европейските страни към този момент са изпратили десетки, а Англия изпрати

Доставката идва съвсем четири месеца след началото на огромната атака на Украйна за отвоюване на окупираната от Русия територия. Киев оповестява за муден, постоянен прогрес до момента, превземайки села и земя, което съгласно него усъвършенства позицията му, само че към момента не е принудил съветските сили да правят отстъпка доста в който и да е сектор на фронта, както бяха принудени да направявт три пъти предходната година. Москва твърди, че украинската атака към този момент се е провалила.

" Благодарен съм на нашите съдружници за осъществяването на договореностите! Търсим нови контракти и разширяваме географията на доставките ", добави Зеленски.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели предходната седмица , че първите американски танкове " Ейбрамс " ще бъдат доставени в Украйна тази седмица.
 Украйна получава първите 10 американски танка през септември
Украйна получава първите 10 американски танка през септември

Те са оборудвани с една от най-модерните системи за ръководство на огъня, само че са много тежки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР