Програмата Концерти на възглавници, която запознава най-малките с класическата музика,

...
Програмата Концерти на възглавници, която запознава най-малките с класическата музика,
Коментари Харесай

"Концерти на възглавници" събират малките любители на класиката в Бургас и Пловдив

Програмата " Концерти на възглавници ", която среща най-малките с класическата музика, ще гостува в края на идната седмица в Бургас и Пловдив, оповестиха за " Дневник " уредниците на плана - " Модо България ".

Както нормално камерните концерти, на които са поканени децата и техните родители, са тематични, а този път са отдадени на празника Вси Светии, който католическият свят ще означи на 31 октомври и който е все по-популярен и в България. Всички посетители са поканени да се преобразят в обичаните си герои и облици от киното, литературата и музиката. Организаторите дават обещание, че най-смелият костюм измежду всички вещици, тикви, принцеси и други чудати същества ще бъде отличен със специфична премия.

Билети за събитието се оферират на място преди всеки концерт и авансово онлайн с отстъпка на www.pillows.bg.

Музикалната стратегия ще бъде показана от " Брас квинтет " и включва тематики от най-известните мюзикъли, опери и други жанрове в класическата музика. Публиката ще се наслаждения на богатия тон на медните духови принадлежности тромпет, тромбон, валдхорна и туба, а по традиция присъстващите са поканени и да танцуват по време на осъществяванията. След концерта дребните фенове ще могат да се допрян до всеки един от духовите принадлежности и да се срещнат с изпълнителите. Един час преди всеки концерт ще се състои и " Работилница на възглавници ", в която децата ще могат да изработят хубав сувенир за спомен от концерта. Участието в нея е гратис.


© "Модо България "

Концертът в Бургас е на 4 ноември (събота) от 17ч . в Национална художествена изложба " Петко Задгорски " .

В Пловдив на 5 ноември (неделя) опциите за посещаване са две - от 11ч. и 17ч. часа в Регионалния исторически музей.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Концерти на възглавници (163)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР