Програмата гарантира най-високо ниво на защита на транзакциите Германският презастраховател

...
Програмата гарантира най-високо ниво на защита на транзакциите Германският презастраховател
Коментари Харесай

Munich Re внедри изкуствения интелект при онлайн продажбите

Програмата подсигурява най-високо равнище на отбрана на транзакциите

Германският презастраховател Munich Re разгласи, че е внедрил технология на изкуствения разсъдък при онлайн продажбите. Програмисти от Германия и Израел са създали логаритъм, допускащ при онлайн покупка мигновено да се ревизира истинността на транзакцията, която по едно и също време с това е защитена от злоумишлени дейности. Програмата е наречена Fraugster. От Munich Re показват, че технологията на изкуствения разсъдък (AI) разрешава на онлайн-търговците по-бързо и по-надеждно да удостоверяват транзакциите и по едно и също време с това понижава разноските и усилва облагата.
От Munich Re допълват, че международните онлайн продажби все още се правят оценка на 2 трлн. евро и нарастват с 25% годишно. Заедно с това годишните загуби от измами се прави оценка на 25 милиарда евро или 1,5% от всички покупко-продажби.
Fraugster съставлява изцяло автоматизиран логаритъм, който може да дефинира дали едно онлайн заплащане е достоверно или е машинация, предлагайки на платежните компании и онлайн-продавачите невиждано равнище на сигурност.
Анализаторите на Munich Re прилаганата статистическа доктрина, качеството на инспекцията на транзакциите и ИТ-инфраструктурата изцяло подхождат на задачите на компанията.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР