Профсъюзът на Обединените автомобилни разработчици в САЩ и Алиансът за

...
Профсъюзът на Обединените автомобилни разработчици в САЩ и Алиансът за
Коментари Харесай

UAW предложи на Байдън по-широка стратегия за преминаване към електрически автомобили

Профсъюзът на Обединените автомобилни разработчици в Съединени американски щати и Алиансът за автомобилни нововъведения, който съставлява редица огромни автомобилни производители, предизвикват администрацията на Байдън да одобри лист с оферти за политика, която подтиква и предизвиква електрическите коли и елиминирането на моторите с вътрешно горене от пазара, аргументирайки се, че рекомендациите, които дава, са ключовете за триумфа на Съединени американски щати в прехода към продажби и произвеждане на електрически транспортни средства.

В писмо, изпратено до президента Джо Байдън във вторник, групите приканват за огромни вложения в рационализиране на суровините и произвеждане на акумулатори, само че също по този начин упорстват администрацията да увеличи публичната осведоменост за електрическите автомобили и техните преимущества и да изиска федералното държавно управление да обмисли разширение на данъчните заеми, които понастоящем са разполагаем на купувачите на електрически коли.

„ Готови сме да работим с вашата администрация, с цел да дефинираме смелата, всеобхватна визия и нововъведения, които ще слагат Съединени американски щати в челните редици в основаването на по-чисто бъдеще на транспорта с моторни транспортни средства “, се споделя в взаимното писмо на двете организации. „ Тази промяна е по-голяма от която и да е политика, клон или равнище на държавно ръководство или промишлен бранш. “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР