Профилът на убиеца от Нови Искър не съвпада с този

...
Профилът на убиеца от Нови Искър не съвпада с този
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО ОТ ЕКСПЕРТА: Ангелов няма как да е убиецът!

Профилът на килъра от Нови Искър не съответствува с този на Росен Ангелов, отсече юрист Марин Марковски. Той удостовери теорията на BNews, че развратник педофил няма по какъв начин да извърши сходно закононарушение!

През 2009 година против Ангелов е била издадена присъда от 8 години затвор за блудничество с 11-годишно момиченце.

„ Блудникът е фактически затворен човек. Педофилията е едно доста трудно страдалчество, което съпътства половия метод на живот на някои хора. Много е трудно и за близките. Блудникът е в извънредно извънредно състояние в случай че попадне в пандиза. Там деветият кръг на пъкъла ще е детска градина”, разясни Марковски пред bTV.

Той се е криел да не отиде в пандиза. При него е било задача номер едно да се крие. Тази логика на психиката на блудника мъчно се вписва с вампиро-убиеца. Блудниците са интровертни, стават дейни единствено в случай че има момиченце, което да заплува в обърканото им либидо, означи още Марковски.

Действително точният изказ има доста въпросителни макар безапелационното мнение на полицията, че Росен Ангелов е килърът, добавя юристът.

От полицията би трябвало да кажат от кое място тъкмо е пристигнал ДНК материалът, който за тях изрично потвърждава, че Ангелов е килърът . Не може да се разсъждава, че той е отишъл там да пие вода или вино.

Този въпрос е доста значим, а по него няма изясненост, безапелационен е Марковски.
Той добави, че ДНК експертиза няма по какъв начин да се извърши за толкоз къс интервал от време, в случай че е открит косъм без луковица на него.

Когато той стреля, там има трима мъже. Тези трима мъже най-малката реакция е да хукнат да излязат през прозореца. Изисква се време, до момента в който простреляш единия, другите следят това нещо. Да се убият пет индивида на куп без да има опозиция, без да има реакция, фактически е нещо много съмнително, посочи Марковски.

Пътят към истината е в подозрението. Полицията стояха по гори и паланки, да им отдадем дължимото. Но дължат на обществото конференция с обстоятелствата, акцентира Марковски.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР