Професионалният боксор Кубрат Пулев се срещна с деца от Специално

...
Професионалният боксор Кубрат Пулев се срещна с деца от Специално
Коментари Харесай

Кобрата за преговорите с Уайт: Това, че съм българин не значи, че съм шматка

Професионалният боксор Кубрат Пулев се срещна с деца от Специално учебно заведение за възпитаници с повреден слух проф. доктор Дечо Денев в Музея на спорта на Националния стадион „ Васил Левски”, а по-късно разяснява договарянията за негов мач с Дилиан Уайт и идния търг за правата за дуела.

„ За мен това е никакво изпитание, а за тях е огромна наслада, което на мен също ми дава задоволство и благополучие. Радвам се, че ги върша щастливи и че се усмихват”, показа Пулев. „ Всички хора като цяло би трябвало да имаме идоли, да имаме фантазии, които да следваме. Мечтите са, с цел да се реализират. На такава възраст уповавам се да са стимулирани и да се интегрират колкото може повече в обществото”, добави боксьорът.

„ Искаха да трансформират процентите, с цел да станат 50:50, което ние оспорвахме и IBF решифа, че процентите остават 75:25 за мен. Сега на 17-и май е търгът, който ще дефинира кой ще вземе правата за мача и там ще се реши къде и по кое време ще е мачът. Надявам се „ Зауерланд” да победят и ние да решаваме къде да бъде мачът. И Еди Хърн се изрече, че аз съм желал доста пари. Те ми предложиха 250 до 300 хиляди. Казах им – Добре, даваме ви 250 хиляди, елате в София, тъй като те споделят - Ела в Лондон. Тогава те споделиха, че не няма по какъв начин да стане. Това, че съм българин не значи, че съм шматка. В последна сметка въпреки всичко в Лондон видяхте с Джошуа на мача с Такам съдията приключи мачът от нищо, което е доста двузначно. Доста рисково е Лондон”, разяснява Кубрат Пулев за договарянията с екипа на Уайт.

Анализатор: Уайт избра пердах с Пулев, тъй като той е по-слаб

Колкото до Дилиан Уайт, Кобрата показа: „ Смятам, че това е идеалният съперник за мен. Смятам, че съм много по-добър от него, по-класен и мога да го победя. Минимален е шансът мачът да е в София, само че има. Трябва да излязат сметките най-после и всички участници да си получат хонорарите. Нека „ Зауерланд” да завоюват търга, в случай че не – играем по тяхната гайда.”

Има нова дата за мача Пулев-Уайт

„ Има правила, които са най-рано 45 дни след търга и най-късно 90 дни би трябвало да се организира. В този диапазон ще се взема решение къде и по кое време. Моето мнение е, че аз съм по-добрият боксьор от Уайт и от Ортис даже и считам, че където и да се срещнем ще го бия”, сподели още Кубрат Пулев.

За юбилея на ЦСКА, на който не съумя да участва Кобрата показа: „ Трябваше да участвам, бяха ме поканили, само че в последния моменти имах други задължения. Иначе щях да участвам. Беше доста хубаво честване. Радвам се, че не са изгубени традициите. Аз не мога да кажа футболно, че съм от ЦСКА или Левски. Цял живот съм упражнявал в ЦСКА и се усещам от ЦСКА.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР