Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца спечели финансиране

...
Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца спечели финансиране
Коментари Харесай

ПГТР-Враца спечели финансиране по два нови проекта

Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца завоюва финансиране по два нови европейски плана по стратегия за обучение, образование, юноша и спорт Еразъм+ ".
Първият европейски план е с сътрудник от Малага, Андалусия, Южна Испания по Ключова активност 1 "Образователна подвижност за жители ", бранш "Професионално обучение и образование ". Одобреното планово предложение на ПГТР е на тематика „ Европейски опит за сполучлива кариера “. Одобрено е финансиране, с помощта на Хартата за подвижност в региона на ПОО, която ПГТР завоюва преди няколко месеца. 20 ученика, съпроводени от 2 учителя, ще проведат своята двуседмична процедура на красивия морски бряг през идващото лято. Други 10 учителя ще усвоят нови способи на преподаване по същото време.
ПГ по търговия и ресторантьорство завоюва и още един план по Ключова активност 1 "Образователна подвижност за жители ", бранш "Училищно обучение " за подвижност на учители в Дъблин, Ирландия. Проектът е на тематика "Преподаването в 21 век - подготвеност, умения за другарство, креативност ".
Честито на учителите и учениците от ПГТР! Поздравления за новаторските им хрумвания и реформаторски метод! Заслужена премия за неуморния им труд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР