Проф. Николай СлатинскиНа 26 март се опитах да прогнозирам развитието

...
Проф. Николай СлатинскиНа 26 март се опитах да прогнозирам развитието
Коментари Харесай

Войната вече е икономическа за Европа – ще видят ли сега Радев, Нинова, Янев и Израждане истинското лице на РуZия

Проф. Николай Слатински

На 26 март се пробвах да предвиждам развиването на войната в Украйна и чаках сериозната дата да бъде 15 април. Смятах, че след тази дата нещата ще наподобяват по друг, а може би и по радикално друг метод.
Всяка война, водена от разпасал се и оглупял деспот има наклонността да ескалира. Затова и пишех през миналите седмици докъм края на март, че войната на рашисткия Мордор против Украйна занапред стартира.
Разбира се, датата 15 април бе условна. По-важното бе увереността ми, че войната ще навлезе в нова, надалеч по-опасна фаза.

Адолф Путин желае да провокира Запада,

да го въвлече директно в тази война. Въвличането на НАТО ще потвърди със задна дата неговата параноя и обсесия, уплаха и налудност във връзка с НАТО.
Така че от позиция на моите прогнози, може да се каже, че количествено има изместване с десетина дни, само че качествено процесите в немалка степен оправдават тези прогнози.

Путин е замаян от датата 9 май,

желае му се неистово да има Парад на успеха. В същото време той явно губи войната от позиция на задачите и периодите, които си бе въобразил.
Заедно с това 200 хиляди интелигентни руснаци са избягали от Русия от началото на войната. Например Кипър е претъпкан от IT и AI експерти, там западните компании придвижват офисите си след прекратяването на активността си в РуZия.

Затова Путин прибягва до

ПРЕДПОСЛЕДНОТО допустимо средство - да завърти кранчето на енергийните запаси

Това е симптом на изтощение. Остава му ПОСЛЕДНОТО средство -тактически нуклеарен удар и-или потребление на химическо оръжие.
Войната от гореща на територията на Украйна се трансформира в икономическа война на територията на Европа. Нека в този момент Радев, Нинова, Янев и Израждане видят същинското лице на РуZия.
Впрочем, успеха на Украйна може да провокира импийчмънт на нашия президент. Неизбежно е проруските и пропутинските дейности на част от върховете на политическия ни хайлайф да бъдат трансформирани в оценката за тях като национално изменничество. Тези политици трябваше да осъзнават последствията от путинофилските си дейности!

България е в извънредно комплицирана обстановка. Чакат ни големи вътрешни раздори. Те могат да преминат в гражданско принуждение.
Освен безапелационното наказание на РуZия от болшинството българи, ще се намеси и бремето на газовата война, която ни афишира Путин. Това вещае тежки стопански и финансови месеци за страната ни.

Българското общество ще страда,

само че може по-късно страдалчество да излезе по-силно. Защото дружно с това страдалчество ще тече развой, както писах, на " пресъхване на корените на сляпото, на несъразмерното, на мъчителното, на детското русофилство и ще се стигне до последователно преосмисляне на нашата история и на ролята на Русия в нея ".
Цялата тактика на Адолф Путин се разрушава на части. Швеция и Финландия до лятото ще подадат кандидатурите си за участие в НАТО и приемането им ще бъде въпрос на часове. Не стига, че Путин няма да може да спре Украйна в пътя ѝ към европейските и евроатлантическите структури, не стига, че рашистките орди затънаха из украинската земя, само че в този момент и Швеция и Финландия ще се причислят към НАТО. Оттук пътят към участието в НАТО за Австрия също ще бъде открит. И освен за Австрия.

НАТО ще се трансформира в последната отбрана на всеки от Адолф Путин

и обезумялата РуZия!
Какво - ще бъдат употребявани ОМУ против Украйна, с цел да се покаже на Швеция и Финландия какво ги чака? Безумие би било!
Според мен, колкото и да е заспало съветското общество и колкото и да е обезкървено то поради емиграцията на всичко, което е против режима на Адолф Путин, потреблението на ОМУ би било краят на Адолф Путин.
Друг е въпросът, че Путин с изключение на душевен болен е и физически болент и годините му (ако не и месеците му) са преброени, а това може да го тласне към всевъзможни незаконни дейности. Макар че никога картината не е такава, че да си представим просто и елементарно по какъв начин той протяга ръка и натиска фаталноко копче от съдбовното куфарче...

Накратко, както споделя Гари Каспаров, един деспот се стопира единствено когато бъде спрян. И още - Путин няма алергия от кръвта, на него му е все едно какъв брой кръв ще се пролее в следствие от неговите безумия.
Трябва

да се готвим за сурови времена

И е доста значимо нито за момент да не забравяме чия е виновността за тези сурови времена.
Вината е у Адолф Путин и патологичния рашизъм, трансформирал се в идеология на едно общество, тежко болно от паранои и обсесии, уплахи и налудности.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР