Проектът ,,Разкритие е стартиран през 1993г. от доктора на медицинските

...
Проектът ,,Разкритие е стартиран през 1993г. от доктора на медицинските
Коментари Харесай

Проектът ,,Разкритие": Как САЩ 50 години крият от целия свят разтърсващи сведения за извънземните

Проектът,,Разкритие " е стартиран през 1993г. от доктора на медицинските науки Стивън Гриър. Неговата цел е да се открият най-достоверните очевидци, осведомени за феномена НЛО и действителното наличие на извънземни цивилизации на Земята. Д-р Гриър интервюира над 400 очевидци от целия свят, множеството от Съединени американски щати, Англия, Русия, Германия и други

На 8 май 2001 година в Националния пресклуб на Съединени американски щати във Вашингтон е извършен невероятен конгрес. Значими персони от целия свят, отпред с доктор Стивън Гриър оповестиха пред международната общност плана си под наименованието „ Разкритие “. На тази среща свидетелски показания дават общо 25 военни, разследващи, държавни и корпоративни представители, които са били обвързани с НЛО планове и следствия през миналите повече от 50 години.

Сред далите показания са имената на следните очевидци: Генерал-майор Василий Алексеев от Русия, полковник Дуайн Андерсън, полковник Чарлз Браун от Военновъздушни сили на Съединени американски щати, капитан Робърт Саелъс отВВС на Съединени американски щати, Мърл Шейн Макдау от Атлантическото командване на Съединени американски щати, астронавтът доктор Едгар Мичъл от Съединени американски щати и други

Проблемът при провеждането на срещата е, че доста американски институции, отпред с НАСА по всевъзможен метод пречат и блокират достъпа на медиите, с цел да не се разгласяват истините от срещата.

Проектът съумя да разкрие и потвърди, че държавното управление на Съединени американски щати повече от 50 години е криело освен от американския народ, само че и от целия свят разтърсващи сведения, техника и технологии от извънземен генезис. Прикриваната информация, се отнася до системи за придвижване с антигравитационни мотори, възобновени от авариралите галактически кораби от извънземен генезис на американска територия.



Източник: " Дарик "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР