Продуцентът на Игри на волята Витомир Саръиванов преживява най-тежкия период

...
Продуцентът на Игри на волята Витомир Саръиванов преживява най-тежкия период
Коментари Харесай

Уикенд: Трагедия сполетя семейството на Витомир Саръиванов

Продуцентът на " Игри на волята " Витомир Саръиванов претърпява най-тежкия интервал в живота си. Той е изгубил брачната половинка си, от която има две деца, научи „ Уикенд ”. Диляна си е отишла от подло заболяване. Погребението ѝ е било малко преди Коледа.

Тази Коледа е била най-тъжната в дома на Витомир Саръиванов. Семейството към момента живее със загатна за тежката загуба, претърпяна тъкмо сега, в който хората към тях са се готвели за най-светлия празник в годината. Диляна се борела с рак на стомаха, само че изгубила тази борба. Тя си е отишла преди към месец. Семейството не е съобщило обществено за тази загуба, а поклонението е минало единствено с най-близките. Саръиванов е избегнал общественото шерване на тъга и приемане на съболезнования в обществените мрежи. Явно той и околните му са решили да изживеят сами своята болежка.

По информация на „ Уикенд ” поклонението е било към средата на декември, единствено десетина дни преди Коледа.

Дълга е историята на Витомир и Диляна. Двамата се познават от възпитаници. Преди две години, когато имаше празник, той описа пред „ Уикенд ”, че е имал връзка с нея още в гимназията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР