Продукцията не иска да се повтори случай с Нончо Воденичаров

...
Продукцията не иска да се повтори случай с Нончо Воденичаров
Коментари Харесай

„Сървайвър“ отключи сърдечен проблем на Филип Буков

Продукцията не желае да се повтори случай с Нончо Воденичаров отпреди 14 година



На артиста му предстоят още куп проучвания у нас, към този момент се чувствал по-добре

" Сървайвър " е отключил сърдечно заболяване на Филип Буков. Актьорът прекара няколко дни в болница, откакто припадна 4 пъти на острова в Карибско море.

След направени проучвания се оказва, че звездата от " Татковци " има проблем със сърцето. Пулсът му постоянно падал, а от време на време даже нямал. Точно това са били аргументите за честите му припадъци.

Филип е изискал да продължи присъединяване си, само че лекарите и продукцията му не разрешават, защото може да се стигне до нещо по-сериозно.

От " Сървайвър " още помнят ужаса през 2009 година, когато артистът Нончо Воденичаров умря, до момента в който бе в шоуто. И в този момент не желаят да се случи сходен случай. Затова вземат решение да забранят на Буков да продължи.

По информацията на " България Днес " артистът към този момент е по-добре. В момента е настанен в хотел, до момента в който чака полет, с цел да се прибере в България. Очаква се Буков да се завърне в околните 2 дни.


Актьорът към този момент е успокоил приятелката си Ива.

Мацката е 3-и курс в Софийския университет. И била в потрес, откакто вижда по какъв начин обичаният й припада. А по-късно, че е откаран в болница. От екипа на продукцията държали в течение обичаната на артиста какво е неговото положение.

" Филип си е стъпил на краката - обясниха от Би Ти Ви. - Вече не се усеща зле. Скоро се завръща у нас ", прибавиха още от екипа на малкия екран. Щом се прибере в България, младият артист незабавно ще бъде подложен на още куп проучвания. Все още не е ясно за какво се е стигнало до отключването на казуса със сърцето му. Според едни повода са тежките условия - горещина, апетит и напрежение.

Самият Буков счита, че има болестта генетично. Но и той не схваща по какъв начин в този момент чак го отключва. Актьорът тренира нонстоп - тича в планината, кара десетки километри колело, но в никакъв случай не се е оплаквал.

" Влязох в " Сървайвър ", тъй като обичам надпревари ", сподели артистът във визитката си. Според мнозина той е бил най-подготвеният участник в шоуто.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР