Продължението на Сексът и градът се оказа противоречиво по много

...
Продължението на Сексът и градът се оказа противоречиво по много
Коментари Харесай

Обратно в Ню Йорк с Кари Брадшоу

Продължението на " Сексът и градът " се оказа спорно по доста аргументи. Доста хора бяха разочаровани от сюжетните противоположни (например гибелта на Тузаря още в първия епизод или половата гражданска война на Миранда), а още повече - от неналичието на Ким Катрал в ролята на Саманта.

Шокиращата и непредвидена композиция от Сара Джесика Паркър

Изложи ли се този път Кари Брадшоу

" Просто ей по този начин " обаче е значим освен тъй като още веднъж е ентусиазъм за жанр, а облеклата и аксесоарите, които Кари Брадшоу носи, се изкупуват с часове след появяването им на екран. А и тъй като даде видимост на проблемите, с които се сблъсква актуалната градска жена над 50.

И очевидно ще продължи да го прави и във втори сезон, който ни чака напълно скоро - през юни. От първия тийзър филмов откъс виждаме и през какво ще минат Миранда, Шарлот и Кари в него. Първата продължава буйната си случка с Че, втората има дъщери-бунтарки, а третата ще се върне към мъж от предишното си.

В основните функции, както постоянно, са Сара-Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън, а към тях са още Сара Рамирес, Никол Ари Паркър, както и Джон Корбет, който се завръща като Ейдън.

Премиерата на втори сезон на " Просто ей по този начин " е през юни по НВО Мах.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР