Продължават срещите на кандидата на ГЕРБ за кмет на община

...
Продължават срещите на кандидата на ГЕРБ за кмет на община
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров се срещна с жителите на северозападния квартал в града

Продължават срещите на претендента на ГЕРБ за кмет на община Сопот - Георги Григоров и претендентите за общински съветници с жителите по квартали в град Сопот.

Поредната среща бе с жители от северозападния квартал на града. На нея участваха и претенденти за общински съветници от Политическа партия Съюз на демократичните сили, която не издигна собствен претендент за кмет на общината и поддържа кандидатурата на Политическа партия ГЕРБ за кмет на общината. Георги Пилев – общински началник на структурата на Политическа партия Съюз на демократичните сили изясни пред присъстващите причините на Политическа партия Съюз на демократичните сили, за какво застават зад Георги Григоров, като сподели, че намира тази поддръжка за разумна, с оглед съглашението на двете партии в община Сопот за бъдещо ръководство, основано на правила и цели. Освен това познават Григоров, като способен и разумен човек, който ще вложи всички познания, умения и опит, които има за едно доста по-добро ръководство на общината.

След това Георги Григоров показа пред съгражданите си акцентите от управническата си стратегия и сподели: „ Имам самочувствието и упоритостта да печеля тези избори, с цел да осъществяваме допустимо и доста по-добро ръководство. Управление – транспарантно, устойчиво, с естествени връзки сред администрацията и жителите, водено и основано на почитание, разговор и реализиране на единодушие за всички значими действия и осъществяване на обекти “.

И в този квартал, жителите споделиха проблемите си и желанието за смяна.

Хората желаят – график и ангажимент от общината за поддържане на всички квартали в града, свързани с чистотата, озеленяването, инфраструктурата, а освен на централната градска част. Жителите на квартала споделиха, че са склонни, при явен правилник и данъчни облекчения, да споделят отговорността по поддържането на чистотата и зелените площи в квартала с общината. За това желаят ред и сигурност, видеонаблюдение и ограничения против тези, които не пазят и разрушават. Хората желаеха също и ограничения за задържане на младите в общината, в това число и основаване на условия и поддръжка за дребния и междинен бизнес, както и изясняване на аргументите, за какво от ден на ден деца избират да учат в прилежащата община Карлово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР