Продължават разкритията на Кристиано Роналдо в интервюто пред журналиста Пиърс

...
Продължават разкритията на Кристиано Роналдо в интервюто пред журналиста Пиърс
Коментари Харесай

Роналдо с нова атака: На Глейзърс не им пука за Ман Юнайтед, феновете трябва да знаят истината

Продължават разкритията на Кристиано Роналдо в изявлението пред журналиста Пиърс Моргън. В новия фрагмент от диалога португалецът твърди, че притежателите на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър „ не ги е грижа “ за клуба.

По-рано Роналдо съобщи, че се усеща предаден от Юнайтед, като твърди, че клубът се е съмнявал в него, когато е споделил, че не може да участва на предсезонната подготовка на „ алените дяволи “ поради болестта на щерка си, а също по този начин, че и не изпитва почитание към мениджъра Ерик загар Хаг.

В последния тийзър на изявлението, оповестено от „ TalkTV “, Роналдо приказва за притежателите на клуба.

„ Собствениците на клуба, Глейзърс, не ги е грижа за клуба. Както знаете, Манчестър Юнайтед е маркетингов клуб – те получават пари от маркетинг и от спорта, само че съгласно мен не им пука в действителност “, стартира Роналдо.

Запитан дали в миналото е приказвал или общувал със семейство Глейзър след завръщането си, португалецът отговори изрично:

„ Никога, в никакъв случай. Те са дали цялата власт на президента или на спортния шеф “.

" The Glazers, they don't care about the club. "

Cristiano Ronaldo has sensationally blasted Manchester United's American owners. | | |
— Piers Morgan Uncensored (@PiersUncensored)
Роналдо е наясно, че някои почитатели на клуба не са удовлетворени от сегашния модел на ръководство на клуба от страна на притежателите.

„ Феновете постоянно са прави. Мисля, че почитателите би трябвало да знаят истината. Те би трябвало да знаят, че играчите желаят най-хубавото за клуба. Искам най-хубавото за клуба. Ето за какво се върнах в Манчестър Юнайтед. Ето за какво обичам този клуб. Но има някои неща в клуба, които няма да оказват помощ на Манчестър Юнайтед да доближи най-високото равнище като Манчестър Сити, Ливърпул и даже в този момент Арсенал. Ще бъде мъчно за Манчестър Юнайтед да бъде на върха в идващите две или три години “, добави Роналдо.

Манчестър Юнайтед отговори на изявлението на Роналдо с това, че ще подхващат съответни дейности незабавно, откакто станат ясни всички обстоятелства към изявлението на португалеца.

„ Манчестър Юнайтед обръща внимание на медийното отразяване на изявлението, обещано от Кристиано Роналдо. Клубът ще обмисли своя отговор след установяването на всички обстоятелства. Нашият фокус остава върху подготовката за втората половина от сезона и поддържането на импулса, вярата и сплотеността, построена измежду играчите, мениджъра, екипа и почитателите ”, се споделя в позицията от страна на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР