Продължават да се увеличават училищата, които излизат в грипна ваканция.

...
Продължават да се увеличават училищата, които излизат в грипна ваканция.
Коментари Харесай

София продължава да е рекордьор по училища в грипна ваканция

Продължават да се усилват учебните заведения, които излизат в грипна почивка. Поради оповестена зараза през днешния ден няма да има образователни занятия в 887. За следващ ден София е рекордьор по затворени школа – 276. На второ място е област Бургас със 138 учебни заведения в грипна почивка, която към този момент продължава най-малко до на следващия ден

40 учебни заведения в област Сливен и 71 учебни заведения в област Русе също са затворени. В област Варна всичките 122 учебни заведения няма да учат до 2 февруари.

В 61 учебни заведения в област Монтана също има грипна почивка, както и в 60 в област Хасково и 44 учебни заведения в област Ямбол.

В област Кюстендил 41 учебни заведения няма да учат също до 2 февруари. В 12 учебни заведения няма да се учи през днешния ден в област Враца. В област Пловдив няма да има образователни занятия в 15 учебни заведения в община Карлово и в 4 учебни заведения в община Сопот.

В област Видин е прекратен образователният развой в СУ " Св. Св. Кирил и Методий ", град Брегово, а в област Плевен в 2 учебни заведения – СУ " Св. Св. Кирил и Методий ", гр. Пордим и Обединено учебно заведение " Никола Вапцаров ", село Вълчитрън.

Поне до идната сряда никой няма да учи, в това число и в учебните заведения без оповестена грипна почивка. От 3 до 6 февруари в това число учениците в цялата страна са в междусрочна почивка.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР